Αύριο ξεκινάνε οι εργασίες του πανελλαδικού διημέρου Αριστερής Ενότητας

 

Το Πανελλαδικό Διήμερο της Αρεν θα διεξαχθεί στις 21-22 Μάρτη στην ΑΣΟΕΕ. Οι εργασίες του Πανελλαδικού θα ξεκινήσουν το Σάββατο στις 12 π.μ.,όπου θα ανοίξει η λίστα με τις δηλώσεις των σχημάτων που θα συμμετέχουν το πανελλαδικό.

Σάββατο  2 μ.μ.  επίσημη έναρξη των εργασιών με την παρουσίαση του κειμένου εισήγησης και την έναρξη της διαδικασίας των τοποθετήσεων από τα σχήματα. – στις 7 μ.μ. κλείνει η λίστα τροπολογιών για το κείμενο εισήγησης και το κείμενο προτάσεων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. – λήξη των εργασιών πρώτης ημέρα στις 11 μ.μ.

Κυριακή: -έναρξη εργασιών στις 11 π.μ. -11 π.μ.-2 μ.μ. διαβούλευση των σχημάτων επί των τροπολογιών και των προτάσεων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. -2 μ.μ. έναρξη ψηφοφορίας. -6 μ.μ. λήξη εργασιών. Από το πανελλαδικό συντονιστικό σχημάτων προτείνεται μια ψήφος ανά σχήμα ως η διαδικασία λήψης των αποφάσεων του πανελλαδικού διημέρου. Τέλος, το συντονιστικό προτείνει τα σχήματα να προκρίνουν την σύνθεση στην διαδικασία διαβούλευσης ανιχνεύοντας τα πεδία σύνθεσης και συνδιαμόρφωσης που μπορεί να υπάρχουν, ενώ εισηγείται να μην ακολουθούνται από τα σχήματα λογικές βέτο.

aren_vector_logo.png

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s